up2date Breda

Elke Veltman

Elke Veltman, ondermeer van beeld op Nederland

Lightbox sequencer Jonas Vorwerk

De fantastische lightbox sequencer van Jonas Vorwerk / beatnologic (Link)

up2date, een expositie van 14 kunstenaars in Electron Breda.

Messieurs Delmotte, Jana Winderen, Beatnologic, Keir Neuringer, Marius van der Pol, Per Teljer, Andrew Mania, Els Dominicus, Elke Veltman, Dirty Brown Visuals, Bert Vogels, Tone Kristin Bjordam, Christine Schulz, Peter Luining

Opening vrijdag 18 aug. 20.00u

up2date.idfx.nl/blz/home.php?tl=0

About Jeroen Bosch 4660 Articles
Smaakmakend sinds jaar en dag: onafhankelijk kunstenaar, tentoonstellingmaker, trendbeheerder en oprichter art agent orange, artist run art agency. Eigen werk onder jeroenbosch.com Meer info zie trendbeheer.com/jeroen-bosch

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*