Het museum is te klein @ TENT Rotterdam

Museum tent

Een grote installatie in de centrale ruimtes van TENT mmv Anne Karin ten Bosch, Jeannette Ephraïm, Stefan Gross, Lieselot IJsendoorn, Kito, Marleen van der Lecq, Sonja Mutsaerts, Agnes Roothaan, Maud Sauer, Quintus Visser, Andree van Voorst Vader, Barbara Witteveen.

Concept en organisatie Art-Rock.

Museum tent

Museum tent

Schuimkunst Barbara Witteveen

Museum tent

Bijzondere kunst Jeanette Ephraïm

Museum tent

Museum tent

Museum tent

Pindainstallaties, Losse pinda’s, luchtvochtigheidskunstwerk Agnes Roothaan

About Jeroen Bosch 4753 Articles
Smaakmakend sinds jaar en dag: onafhankelijk kunstenaar, tentoonstellingmaker, trendbeheerder en oprichter art agent orange, artist run art agency. Eigen werk onder jeroenbosch.com Meer info zie trendbeheer.com/jeroen-bosch

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*