About Jeroen Bosch 4713 Articles
Smaakmakend sinds jaar en dag: onafhankelijk kunstenaar, tentoonstellingmaker, trendbeheerder en oprichter art agent orange, artist run art agency. Eigen werk onder jeroenbosch.com Meer info zie trendbeheer.com/jeroen-bosch

4 Comments

  1. Kotsmisselijk word ik ervan. Toen ik die gloeilamp zag dacht ik slick! en !!!!! en die wil ik hebben. Als ik hem IRL had kunnen kopen voor echt teveel geld had ik vast aan die impuls toegegeven, gegeven dat dat zou kunnen.

    Maar wie wil er nu zo’n slap en mager kutidee in zijn huis?

  2. “Maar wie wil er nu zo’n slap en mager kutidee in zijn huis?”
    Tja, dat denk ik wel vaker bij het zien van dingen…en toch blijken die vaak zeer goed te verkopen. Ik voorspel een plekje voor de bamboe TL in de volgende Manufactum catalogus.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*