Eva & Adele

Uit de archieven van de Guardian, over werk en leven van Eva & Adele.

“Their breakthrough came in 1991 at Berlin’s Martin Gropius Bau museum: hijacking the first east-west exhibition in the German capital after reunification, EVA & ADELE staged their own marriage. Pictures of the performance went around the world, and the duo have been famous in the art world ever since. There are those, however, who resent their scene-stealing, saying they’d turn up to the opening of an envelope.”

Theguardian.com/artanddesign/2011/nov/01/eva-and-adele-interview

About Niels Post 3648 Articles
Niels Post is beeldend kunstenaar en actief als mede-oprichter van Trendbeheer.com. Hij is opgeleid aan de AKI in Enschede en het San Francisco Art Institute. Zijn werk is wereldwijd te zien geweest op videofestivals, tentoonstellingen en als zelfinitiatief in de openbare ruimte. Spam, computer gegenereerde tekst die niemand wil maar die overal opduikt, vormt de laatste jaren het basismateriaal van zijn beroepspraktijk. Post gebruikt het voor interventies op leegstaande winkelramen, wandsculpturen en ruimtevullende installaties.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*