Michiel Hogenboom, Echo Beach

[arve url=”https://vimeo.com/226154166″ /]

“Een serie nieuwe aquarellen over houdingen van baadsters en zwemmers op het strand. Een teder ballet van ongedwongen poses – maar ook met de suggestie van geschonden privacy.”

De eerste 32 (van 50 in totaal) staan inmiddels gebundeld in een pdf document online. “Aquarellen op zuurvrij lompenpapier, 32 x 40 cm, € 250 per werk ( + € 10 verzending)”, het nummer van uw voorkeur mailt u richting Michiel.

“[…] Met de inkomsten van de verkoop van deze aquarellen ga ik aan het werk met een reeks grote Echo Beach schilderijen – in mijn nieuwe atelier in de voormalige sorteerhal van het postkantoor in Nieuw Vennep.”

Michielhogenboom.tumblr.com

About Niels Post 3632 Articles
Niels Post is beeldend kunstenaar en actief als mede-oprichter van Trendbeheer.com. Hij is opgeleid aan de AKI in Enschede en het San Francisco Art Institute. Zijn werk is wereldwijd te zien geweest op videofestivals, tentoonstellingen en als zelfinitiatief in de openbare ruimte. Spam, computer gegenereerde tekst die niemand wil maar die overal opduikt, vormt de laatste jaren het basismateriaal van zijn beroepspraktijk. Post gebruikt het voor interventies op leegstaande winkelramen, wandsculpturen en ruimtevullende installaties.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*