Calin Dan: ‘sony/wmf/pp. Trip. Sample City.’

Three takes on Emotional Architecture

calin dan 7

stroom.nl/activiteiten/tentoonstelling.php?t_id=145092

Bij Stroom Den Haag tot 17 december Calin Dan, een Roemeens-Nederlandse -ja wat eigenlijk?- die opereert op het snijvlak van theorie, interventie en kunst. Hij is exponent van een hybride vorm van onderzoek waarbij sociologie, architectuur, politiek, beeldende kunst en theorie samenkomen. Kleine maar mooie expositie waar je enige tijd voor moet nemen.

calin dan 8

calin dan 6

calin dan 5

calin dan 4

calin dan 3

calin dan 2

About Jeroen Bosch 4714 Articles
Smaakmakend sinds jaar en dag: onafhankelijk kunstenaar, tentoonstellingmaker, trendbeheerder en oprichter art agent orange, artist run art agency. Eigen werk onder jeroenbosch.com Meer info zie trendbeheer.com/jeroen-bosch

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*