Bozo Texino

Bozo Texino

Aanstaande vrijdag 3 november in Het Wilde Weten in Rotterdam.

‘Who is Bozo Texino’ van Bill Daniel.
Bijna 20 jaar is er door hem gewerkt aan deze film over de hobo/treincultuur in Amerika. Zwervers en spoorwegwerkers die al sinds de beginjaren van de Amerikaanse spoorwegen hun tekeningen achterlaten op goederentreinen. Ze zijn daarmee van grote invloed geweest op kunstenaars als Barry McGee en Margaret Kilgallen (de oplettende kijker ziet ze voorbij komen). Een hele mooie film die niet alleen gaat over oude mannen die met vetkrijt in de weer zijn maar ook over de romantiek en de mythes van het Amerikaanse landschap.

Wanneer/ when: Vrijdag 3 November

Doors open: 20:30
Aanvang/ show starts: 21:00

Waar/Where:
Het Wilde Weten
Robert Fruinstraat 35
3021 XB Rotterdam

Toegang/Damage:
Gratis/ Free!!

Bozo Texino

‘De vader van’ in 1938.

Colossus of Roads

Colossus of Roads.

Bozo Texino

Bozo Texino

Bozo Texino

Bozo Texino

About Niels Post 3656 Articles
Niels Post is beeldend kunstenaar en actief als mede-oprichter van Trendbeheer.com. Hij is opgeleid aan de AKI in Enschede en het San Francisco Art Institute. Zijn werk is wereldwijd te zien geweest op videofestivals, tentoonstellingen en als zelfinitiatief in de openbare ruimte. Spam, computer gegenereerde tekst die niemand wil maar die overal opduikt, vormt de laatste jaren het basismateriaal van zijn beroepspraktijk. Post gebruikt het voor interventies op leegstaande winkelramen, wandsculpturen en ruimtevullende installaties.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*