Pieter Engels / Sander Veenhof

“in het geval van aankoop door het koninkrijk der nederlanden voor het genoemd bedrag verplicht ik (pieter engels) me – gedurende de periode 1 maart 1971 – tot mijn dood geen beeldende kunst te vervaardigen.”

pieterengels.com/pages/eleven.html

“Het hierboven omschreven concept zal door Sander Veenhof gedurende een periode van 10 jaar NIET gerealiseerd gaan worden, mits op de beurs het betreffende certificaat behorende bij dit concept wordt verkocht.”

sndrv.nl/rvndb2006/index.html

About Jeroen Bosch 4753 Articles
Smaakmakend sinds jaar en dag: onafhankelijk kunstenaar, tentoonstellingmaker, trendbeheerder en oprichter art agent orange, artist run art agency. Eigen werk onder jeroenbosch.com Meer info zie trendbeheer.com/jeroen-bosch

1 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*