About Niels Post 3632 Articles
Niels Post is beeldend kunstenaar en actief als mede-oprichter van Trendbeheer.com. Hij is opgeleid aan de AKI in Enschede en het San Francisco Art Institute. Zijn werk is wereldwijd te zien geweest op videofestivals, tentoonstellingen en als zelfinitiatief in de openbare ruimte. Spam, computer gegenereerde tekst die niemand wil maar die overal opduikt, vormt de laatste jaren het basismateriaal van zijn beroepspraktijk. Post gebruikt het voor interventies op leegstaande winkelramen, wandsculpturen en ruimtevullende installaties.

9 Comments

  1. vette bril ouwe! En die tekening van dat ‘fietsje’ die een auto crushed, dope dope!

    re-added!

  2. ciao amigo du yu remenber in torin!! it was soo fun with the bigbig dem and the hoters of streetatitudes.,.,.so.. nice foto in your erosie studio salu’ visit my flog and write to my see yu soon JEk

  3. die bril doettet’m!
    mooi jouw atelier te zien – ook al zie ik het pas nú…

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*