Rotterdam VHS Festival

Rotterdam VHS Festival

Rotterdam VHS Festival #12:

Vrijdag 15 december/ friday December 15.

Deelnemende kunstenaars/ participating artists:
Lasse Gjertsen/ Erik Olofson/ Matthias Wermke & Mischa Leinkauf/ Ate M Hes/ Erik van Lieshout/ Thomas Schats/ Crabsalad/ Betonwolk/ Frank Stassen/ Franzis Wiese/ Paul Steenberghe/ Kimberly Clark/ Snorre & Latje/ Kerim Bersaner/ Jan de Bruin/ Jeroen Kuster/ Wim Jongedijk/ Luc Delanote/ Koert van Mensvoort/ Mendel Hardeman.

Na afloop feest met/ afterparty with:
MP3J Cassidy.

Doors open: 20:30
Aanvang/ show starts: 21:00
Entree/ damage: € 2,-
Waar/ where: Robert Fruinstraat 35 Rotterdam

About Niels Post 3632 Articles
Niels Post is beeldend kunstenaar en actief als mede-oprichter van Trendbeheer.com. Hij is opgeleid aan de AKI in Enschede en het San Francisco Art Institute. Zijn werk is wereldwijd te zien geweest op videofestivals, tentoonstellingen en als zelfinitiatief in de openbare ruimte. Spam, computer gegenereerde tekst die niemand wil maar die overal opduikt, vormt de laatste jaren het basismateriaal van zijn beroepspraktijk. Post gebruikt het voor interventies op leegstaande winkelramen, wandsculpturen en ruimtevullende installaties.

3 Comments

  1. “Beste VHS-programma ever” hoorde ik u krijten heer Niels Post. Ben benieuwd. De fragmenten die ik zag waren meer dan veelbelovend.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*