Vanavond in Rijswijk

In het Putje van Den Haag

Alleen vanavond, de beste expositie van het jaar:

trendbeheer.com/champagnetherapie

“Als dat allemaal mogelijk is, wordt beeldende kunst nog eens groot.”

Renie Spoelstra Den Haag

Houtskooltekening Renie Spoelstra

In het Putje van Den Haag

Topkoerator Jeroen Bosch op inspectieronde.

advertentie(s)
Niels Post
About Niels Post 3553 Articles
Niels Post is beeldend kunstenaar en actief als mede-oprichter van Trendbeheer.com. Hij is opgeleid aan de AKI in Enschede en het San Francisco Art Institute. Zijn werk is wereldwijd te zien geweest op videofestivals, tentoonstellingen en als zelfinitiatief in de openbare ruimte. Spam, computer gegenereerde tekst die niemand wil maar die overal opduikt, vormt de laatste jaren het basismateriaal van zijn beroepspraktijk. Post gebruikt het voor interventies op leegstaande winkelramen, wandsculpturen en ruimtevullende installaties.

2 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*