About Jeroen Bosch 4659 Articles
Smaakmakend sinds jaar en dag: onafhankelijk kunstenaar, tentoonstellingmaker, trendbeheerder en oprichter art agent orange, artist run art agency. Eigen werk onder jeroenbosch.com Meer info zie trendbeheer.com/jeroen-bosch

3 Comments

  1. haha niiice

    de film zelf is ook haast stop motion trouwens met die hele doorlichttechniek, met soms dertig lagen per frame en dat soort grappen. stelletje gekken waren dat ook eigenlijk zeg. maar daar moet de mensheid het sowieso van hebben. dus daarom ook van hieruit een salute naar alle gekken op de wereld; hoera! hoera! hoera!

    fijne dag allemaal

  2. Ik zou een making of wel interessant vinden / leuk om te zien. Bij de aftiteling zie je een snapshot van de kornuiten met rolletjes karton en een aansteker in de weer.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*