Dreamland

Alex Jacobs & Gerda ten Thije

  Alex Jacobs & Gerda ten Thije

Fotoverslag van Alex Jacobs over ‘Dreamland’, een tentoonstelling over landschap in de hedendaagse kunst. Nog te zien tot 4 februari bij Galerie Gist in Brummen.

deelnemende kunstenaars: Eelco Brand, Miranda Cleary, Thomas Elshuis, Eric Jan van de Geer, Ellen Grote Beverborg, Lieven Hendriks, Scarlett Hooft Graafland, Alex Jacobs, Flore de Koning, Arno Kramer, Elise van der Linden, Lon Robbé, Ellemieke Schoenmaker, Tanja Smeets, Carolien Stikker, Pär Strömberg, Gerda Ten Thije, Jasmijn Visser, Hans Wijninga, Marjolijn de Wit.

Carolien Stikker in gesprek met Herman Lijftogt

  Carolien Stikker in gesprek met Herman Lijftogt

Ellemieke Schoenmaker bij het werk van Eric Jan van de Geer

  Ellemieke Schoenmaker bij het werk van Eric Jan van de Geer

Ellemieke Schoenmaker

  Ellemieke Schoenmaker

Flore de Koning

  Flore de Koning

Hans Wijninga

  Hans Wijninga

Pär Strömberg

  Pär Strömberg

Lieven Hendrik

  Lieven Hendrik

Marjolijn de Wit, Tanja Smeets en Arno Kramer

  Van links naar rechts Marjolijn de Wit, Tanja Smeets en Arno Kramer
About Niels Post 3656 Articles
Niels Post is beeldend kunstenaar en actief als mede-oprichter van Trendbeheer.com. Hij is opgeleid aan de AKI in Enschede en het San Francisco Art Institute. Zijn werk is wereldwijd te zien geweest op videofestivals, tentoonstellingen en als zelfinitiatief in de openbare ruimte. Spam, computer gegenereerde tekst die niemand wil maar die overal opduikt, vormt de laatste jaren het basismateriaal van zijn beroepspraktijk. Post gebruikt het voor interventies op leegstaande winkelramen, wandsculpturen en ruimtevullende installaties.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*