Martin Butler

Martin Butler

“Martin Butler zet vier menselijke avatars in om mee te spelen. Log thuis in op een persoon van je keuze.”

“De titel van het project, The Girlfriend Experience, verwijst naar het paradoxale karakter dat veel sociaal gedrag online heeft. […] De best betaalde prostituees zijn doorgaans die waarbij de klant zich voelt of hij bij zijn vriendin is, bij wie hij een Girlfriend Experience heeft.”

mediamatic.net/artefact-13553-nl.html

Eerder werk van Martin Butler bij Mediamatic:

Martin Butler

“Flickr Dene Voss, A 60 minute nocturnal performance by Martin Butler, read by Henk van Engelen, Katarina Mella Marieangela Tinelli and Martin Butler”

“Het décor voor Flickr, Dene, Voss bestaat uit de projecties van foto’s die zijn geselecteerd aan de hand van woorden uit Bernhards tekst. Zo wordt een hedendaags fotorealistisch landschap tot stand gebracht dat gebruik maakt van de random amateurbeelden die CUNO op Flickr vindt.”

mediamatic.net/artefact-9193-nl.html

Interview Martin Butler:

mediamatic.net/article-5616-en.html

About Jeroen Bosch 4753 Articles
Smaakmakend sinds jaar en dag: onafhankelijk kunstenaar, tentoonstellingmaker, trendbeheerder en oprichter art agent orange, artist run art agency. Eigen werk onder jeroenbosch.com Meer info zie trendbeheer.com/jeroen-bosch

1 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*