About Niels Post 3543 Articles
Niels Post is beeldend kunstenaar en actief als mede-oprichter van Trendbeheer.com. Hij is opgeleid aan de AKI in Enschede en het San Francisco Art Institute. Zijn werk is wereldwijd te zien geweest op videofestivals, tentoonstellingen en als zelfinitiatief in de openbare ruimte. Spam, computer gegenereerde tekst die niemand wil maar die overal opduikt, vormt de laatste jaren het basismateriaal van zijn beroepspraktijk. Post gebruikt het voor interventies op leegstaande winkelramen, wandsculpturen en ruimtevullende installaties.

1 Comment

  1. goh, dat ze nog zolang meegaan / 10jaar. die stikkers kunnen zo het historisch museum in. die bovenste (met eratum-stip) was mn eerste zwendel-werkje / expositie in postbus om subsidie op te strijken om de winter door te kunnen komen.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*