About Jeroen Bosch 4659 Articles
Smaakmakend sinds jaar en dag: onafhankelijk kunstenaar, tentoonstellingmaker, trendbeheerder en oprichter art agent orange, artist run art agency. Eigen werk onder jeroenbosch.com Meer info zie trendbeheer.com/jeroen-bosch

3 Comments

  1. nou da’s nog eens een disclaimer waar je wat aan hebt: “we hebben de lijm met glasscherven vermengd”.
    begint eindelijk een beetje een interessant ding te worden, die muur waar dit topic over gaat. voor die tijd stelde t niet echt veel voor naar mijn smaak. interessante hyperij maakt nieuwschierig naar meer (grijze latex).

  2. …heel rebels en zo maar het zou ze sieren om ook even bij het MOMA langs te gaan met hun blikken. Dat dan weer niet. vreemd dat dit úberhaupt de aandacht van de NYTimes en Villagevoice krijgt; is eigenlijk dan wel weer interessant.

  3. “is eigenlijk dan wel weer interessant.”
    vooral omdat het helemaal níet interessant is eigenlijk (behalve die glasscherven dan).

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*