About Jeroen Bosch 4752 Articles
Smaakmakend sinds jaar en dag: onafhankelijk kunstenaar, tentoonstellingmaker, trendbeheerder en oprichter art agent orange, artist run art agency. Eigen werk onder jeroenbosch.com Meer info zie trendbeheer.com/jeroen-bosch

9 Comments

  1. ‘Your URL is Blocked!’
    fantastisch, eindelijk / outlawed at last, at least somewhere (Ha! MB eat your hart out;)

  2. Gefeliciteerd Jeroen! Staatsgevaarlijk voor china. Nu ja, voor je het weet staat er een pointless oneliner ter grootte van de chinese muur daar.

  3. trendbeheer geblokt? Dan wordt het nu zaak zo snel mogelijk schennis te schoppen; bij een kamerlid klagen, de ambassade ter verantwoording roepen, en vervolgens samen met het jeugdjournaal (zijn die eigenlijk wel te lezen voor chinezen?) een protestactie op te zetten.

  4. O, jee, het jeugdjournaal is wel te bekijken in china. Dus alleen echt verwerpelijke sites worden gebanned?

  5. Een prachtig zero-content concept verpakt als, tja, wat eigenlijk? †Ûiÿü0Â)â· +’Ç(>, mijn startpagina, is natuurlijk geblokkeerd, maar opvallender: klaarblijkelijk ook gesubmit: gratis spammogelijkheden voor site-eigenaren met een kans van 1 op 4 om door de ballotage te komen. Alleen een beetje flauw dat hiram.nl op de lijst staat.

  6. en wat lastig is dat plotseling het domein het niet meer doet. Wil je iets testen, probeer de .net of .nl versie.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*