NuSign #1

NuSign#1

Nieuwe Parijse kunstglossy van Olivier Stak over kunst op de grens tussen gallerie en straat.

In het eerste nummer o.a. Wilfried Hou Je Bek, Dan Witz, Mark Dean Veca, Honet, Alexey Klyuykov, Byz76, Roger & Richard Schwartz, Samuel François en speciale aandacht voor het Rotterdamse stadje R met Florentijn Hofman, Jeroen Jongeleen, Simon Schrikker en Niels Post.

Voor € 15 (nog) niet in Nederland verkrijgbaar maar wel via de email en een franse flashwinkel.

NuSign#1

Poch en Jeroen Jongeleen

NuSign#1

Simon Schrikker naast jeugdheld Futura2000.

NuSign#1

Alexey Klyuykov

NuSign#1

Niels Post

NuSign#1

Honet

NuSign#1

Florentijn Hofman

NuSign#1

Dan Witz

About Niels Post 3648 Articles
Niels Post is beeldend kunstenaar en actief als mede-oprichter van Trendbeheer.com. Hij is opgeleid aan de AKI in Enschede en het San Francisco Art Institute. Zijn werk is wereldwijd te zien geweest op videofestivals, tentoonstellingen en als zelfinitiatief in de openbare ruimte. Spam, computer gegenereerde tekst die niemand wil maar die overal opduikt, vormt de laatste jaren het basismateriaal van zijn beroepspraktijk. Post gebruikt het voor interventies op leegstaande winkelramen, wandsculpturen en ruimtevullende installaties.

3 Comments

  1. due to the lack of understanding your language, i just place my question here
    sorry, if its the wrong place

    is it possible to get the zine somewhere on the internet?

    cheers, jxne

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*