SUN STROKED AND PIXEL PIRATE 2

Sun stroked

Aanstaande vrijdag (2 maart) in Het Wilde Weten te Rotterdam; Sun stroked and Pixel Pirate 2.

Verzameling korte Autralische video’s gepresenteerd door Emile Zile. Een soort van VHS festival maar dan op zijn Australisch. Met als uitsmijter, afsluiter en hoogtepunt Pixel Pirate II: Attack of the Astro Elvis Video Clone, jatwerk van de bovenste plank wordt filmisch epos zonder weerga. Dat belooft wat!

    The Year is 3001 and the ancient art of remix is being oppressed by the evil tyrant Moses and his Copyright Commandments. Meanwhile, in a secret base-camp on the moon a team of Pixel Pirates plot to overthrow Moses via their latest scientific discovery – video cloning. Their plan: travel back to 1955, abduct Elvis and bring him back to the future. They then clone Elvis and send the Video Clone back to 2015 to assassinate Moses, altering the course of VHS history. But first the Elvis Clone must face-off against the Copyright Cops and every action hero that MGM can throw his way

Vrijdag 2 maart, 20:00 uur, Robert Fruinstraat 35, Rotterdam, voor gratis.

Pixel Pirate 2

About Niels Post 3632 Articles
Niels Post is beeldend kunstenaar en actief als mede-oprichter van Trendbeheer.com. Hij is opgeleid aan de AKI in Enschede en het San Francisco Art Institute. Zijn werk is wereldwijd te zien geweest op videofestivals, tentoonstellingen en als zelfinitiatief in de openbare ruimte. Spam, computer gegenereerde tekst die niemand wil maar die overal opduikt, vormt de laatste jaren het basismateriaal van zijn beroepspraktijk. Post gebruikt het voor interventies op leegstaande winkelramen, wandsculpturen en ruimtevullende installaties.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*