About Jeroen Bosch 4714 Articles
Smaakmakend sinds jaar en dag: onafhankelijk kunstenaar, tentoonstellingmaker, trendbeheerder en oprichter art agent orange, artist run art agency. Eigen werk onder jeroenbosch.com Meer info zie trendbeheer.com/jeroen-bosch

3 Comments

  1. Tja, eigenlijk stereo in duplex. In de series zero content works on paper ziet u al geregeld tapejes langskomen binnen het ouevre van de bekende beeldende kunstenaar Jeroen Bosch, maar hij heeft ook hele series Groter Werk – met tape.

    ateliershot bij flickr: http://www.flickr.com/photos/kolonel/411640877/ (Manman er gebeuren weer de mooiste dingen.)

  2. En ook nog vuist-dikke boeken lezen, hoe is het mogelijk! Wanneer slaapt u eigenlijk als ik vragen mag? De tapejes van Bosch kunnen natuurlijk met niets vergeleken worden: die zijn hors concours!

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*