About Niels Post 3632 Articles
Niels Post is beeldend kunstenaar en actief als mede-oprichter van Trendbeheer.com. Hij is opgeleid aan de AKI in Enschede en het San Francisco Art Institute. Zijn werk is wereldwijd te zien geweest op videofestivals, tentoonstellingen en als zelfinitiatief in de openbare ruimte. Spam, computer gegenereerde tekst die niemand wil maar die overal opduikt, vormt de laatste jaren het basismateriaal van zijn beroepspraktijk. Post gebruikt het voor interventies op leegstaande winkelramen, wandsculpturen en ruimtevullende installaties.

8 Comments

  1. Wauw het voldoet wel aan alle ‘hedendaagse kunst’-cliche’s. Dit is wel een grapje mag ik hopen? Want ik vind het een beetje eng. Daan. kun je niet ergens een paar beduimelde asterixen ofzoiets leggen, gewoon voor de balans?

  2. Eindelijk openheid van zaken!
    Heer Samson serveert u aardbeien & schuimgebak…

  3. Zo te zien heeft hij vrijwillig gekozen voor alle ongemakken van een betaalde baan.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*