Oliver Boberg en Annemiek de Beer @ Ron Mandos Amsterdam

Oliver Boberg

Oliver Boberg

Ron Mandos heeft zich een schitterend grote ruimte ingekocht. Hyperrealisme van Oliver Boberg: gefotografeerde maquettes en het is net echt, echter dan echt. Met of zonder die kennis – het is allemaal studiowerk – met geen mogelijkheid valt er maquettefotografie in te zien.

Annemiek de Beer

Achterruimtes schilderijen Annemiek de Beer.

ronmandos.resourcestudio.nl/[…]boberg_-_annemiek_de_beer

About Jeroen Bosch 4651 Articles
Smaakmakend sinds jaar en dag: onafhankelijk kunstenaar, tentoonstellingmaker, trendbeheerder en oprichter art agent orange, artist run art agency. Eigen werk onder jeroenbosch.com Meer info zie trendbeheer.com/jeroen-bosch

1 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*