About Niels Post 3633 Articles
Niels Post is beeldend kunstenaar en actief als mede-oprichter van Trendbeheer.com. Hij is opgeleid aan de AKI in Enschede en het San Francisco Art Institute. Zijn werk is wereldwijd te zien geweest op videofestivals, tentoonstellingen en als zelfinitiatief in de openbare ruimte. Spam, computer gegenereerde tekst die niemand wil maar die overal opduikt, vormt de laatste jaren het basismateriaal van zijn beroepspraktijk. Post gebruikt het voor interventies op leegstaande winkelramen, wandsculpturen en ruimtevullende installaties.

5 Comments

  1. bedankt om het interview te sharen :)

    (kzie dat de link wijst naar het blogsome adres, kan je dat editen naar on-point.be aub, de blogsome gaat nl. binnenkort offline, eens de nieuwe lay-out vd site er is)

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*