Sneak Preview Lantaren-Venster: Azuloscurocasinegro

Azuloscurocasinegro

Azuloscurocasinegro, Daniel Sánchez Arévalo, 2006

Deze soap in speelfilm-formaat (Spaanse specialiteit) lijkt geschreven door Jaap Knasterhuis. De hoofpersoon, Jorge, heeft een broer in het gevang. Deze broer heeft last van spataders in de teelballen, dus wordt Jorge gevraagd om zijn te vriendin bezwangeren. Zij zit in de vrouwenvleugel van hetzelfde gevang, dus moet onze protagonist haar bij iedere ei-sprong in de intieme kamer bespringen. Ondertussen is er een demente vader met een rijk gevuld spaarbankboekje, die gewassen moet worden. Wat vindt de buurvrouw / vriendin van Jorge daar allemaal van? En hoe zit het met zijn beste vriend, die z’n eigen vader chanteert met foto’s van homomassages, waardoor die ontdekt dat hij zelf homo is? Etc. etc.

imdb.com/title/tt0452971

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*