Tubelight online

Tubelight

“Op de nieuwe en uitgebreide website van Tubelight kunt u niet alleen alle artikelen uit Tubelight 50 lezen, ook de volledige geschiedenis van het tijdschrift is hier online te lezen en te bekijken.”

Zonder RSS, dus u moet alles maar met de hand lezen.

tubelight.nl/

Ex-columniste Barbara Lodde wil een perskaart:

“Vanuit de menigte komt Kimberly Clark kirrend op mij afgerend. “Ha lekkere bimbo, mag ik je optillen!” gilt ze. […] En komt er ook een danspaal? Ik zit op paaldansen! […] “Amaai!” roept ze uit, “zit gij ook op paaldansen! Geweldig! [….] Ik ben maar afgedropen, ook omdat ze onophoudelijk door Joep van Lieshout werd gebeld op haar twee mobieltjes. Waar ze haar danspaal wilde, was de vraag, en of hij een kreeft levend doormidden mocht klieven voor haar.”

tubelight.nl/Articles/view/402/Pole_Position

About Jeroen Bosch 4714 Articles
Smaakmakend sinds jaar en dag: onafhankelijk kunstenaar, tentoonstellingmaker, trendbeheerder en oprichter art agent orange, artist run art agency. Eigen werk onder jeroenbosch.com Meer info zie trendbeheer.com/jeroen-bosch

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*