Mannen met Vissen @ Hengelsportwinkel Glaudemans, Tilburg

Roel Sloot

Een tentoonstelling op ongebruikelijke lokatie van en met schilderijen van all-around artist Roel Sloot.

“Tijdens de opening zal er een lezing worden gegeven door Michel v.d. Laar, als restaurateur verbonden aan het Rijksmuseum te Amsterdam, met als thema “de rol van de vis in de geschiedenis van de schilderkunst”. Daarna leest Leonard Bedaux voor uit zijn favoriete karperboek. Daarnaast zal er vismuziek gedraaid worden.”

Waarvan (vis)acte de presence: trendbeheer stond erbij en keek er naar.

Roel Sloot

Roel Sloot

Roel Sloot

Roel Sloot

Roel Sloot

Roel Sloot

Roel Sloot AKA de mooie moet nog even een ontheffing regelen. Bij het Wilhelminapark is van overheidswege een samenscholingsverbod ingesteld.

Hengelsport

Geregeld. Roel Sloot is een erg aardige jongen. Samenscholen maar!

advertentie(s)

Op weg van Centraal Station Tilburg naar De Pont passeert u hengelsportvereniging Glaudemans aan uw linkerhand. Te zien tot 27 mei. Wilhelminapark 24 Tilburg.

About Jeroen Bosch 4713 Articles
Smaakmakend sinds jaar en dag: onafhankelijk kunstenaar, tentoonstellingmaker, trendbeheerder en oprichter art agent orange, artist run art agency. Eigen werk onder jeroenbosch.com Meer info zie trendbeheer.com/jeroen-bosch

3 Comments

  1. Hee Jeroen, ik was ook bij Tyson en liep langs hengelsport toen de samenscholing net begon…. maar ik heb je niet gezien.
    Ik vond Keith Tyson erg Brits (qua humor en beeldtaal) en eigenlijk juist wel lekker. Of het te lekker was en (dus) ongezond weet ik nog niet.
    De Brabantse familie, die me in De Pont leek te achtervolgen met grappig bedoelde uitspraken over alles wat ze zagen, was wat minder.

  2. het was een prettige samenscholing met oa:
    stadsdichter nick j. schwartz , s lloyd trumpsteijn , ivory lee , met houten stropdas ex wethouder van cultuur wilbert van herwijnen , ernesto potero , jeroen & leonard , 1 van de tilburg cowboys , eefje wentelteefje , ..
    mooi om de neighbourhood eens te zien op trendbeheer

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*