Decemberlicht @ Argument Tilburg

Roland Sips: z.t.: 29,5 x 21,5 cm.

18 december is het weer tijd voor de jaarlijkse kunstverbranding bij Argument in Tilburg. Mits U de boel niet opkoopt natuurlijk. Online kan er al geboden worden (bekijk alle werken hier) en vanaf 4 december zijn de werken ook in het echt bij Argument te zien. Het bieden kan t/m 18 december, 18:00.

De werken waarop niet, of zwaar onder de maat, is geboden gaan onheroepelijk het vuur in.

Decemberlicht3.wordpress.com

Stijn Kriele: z.t. 2: 80 x 53 cm.(Inkjet op fine art paper, 315 gr). 2009.

Roel Sloot: 27 x 44 cm. hoogte stok: 1.90 m.

Marieke Mein: z.t.:3 x 5 cm. (olie op doek).

Paul Bogaers: z.t.: lambdaprint op spieraam en karton: 24,5 x 33 cm. 2009, ed. 1/5

Steph Byrne: ‘Faster copycat, kill! Kill!’ (foto). ‘Selfportrait – Esther Waterscheur’ 66 x 107 cm.

Decemberlicht3.wordpress.com

About Niels Post 3645 Articles
Niels Post is beeldend kunstenaar en actief als mede-oprichter van Trendbeheer.com. Hij is opgeleid aan de AKI in Enschede en het San Francisco Art Institute. Zijn werk is wereldwijd te zien geweest op videofestivals, tentoonstellingen en als zelfinitiatief in de openbare ruimte. Spam, computer gegenereerde tekst die niemand wil maar die overal opduikt, vormt de laatste jaren het basismateriaal van zijn beroepspraktijk. Post gebruikt het voor interventies op leegstaande winkelramen, wandsculpturen en ruimtevullende installaties.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*