About Jeroen Bosch 4660 Articles
Smaakmakend sinds jaar en dag: onafhankelijk kunstenaar, tentoonstellingmaker, trendbeheerder en oprichter art agent orange, artist run art agency. Eigen werk onder jeroenbosch.com Meer info zie trendbeheer.com/jeroen-bosch

11 Comments

 1. ben daar geweest en moet zeggen dat dit de mooiste werk was die ik tot nu toe gezien had..op deze foto is haast niets te zien.. vivian was ook goed maar niet zo goed.
  hij zelf is een hele leuke armeense stoere man. er was heel veel belangstelling voor hem, wat ik gehoord heb is werk meteen verkocht door een kunstverzamelaar uit new york.

 2. Nee, want Karen spreek je uit als karén
  en ik ken hem hij is mijn vader!
  zijn kunstwerken zijn echt gaaf!
  en hij kan ook goed tekenen
  raar maar mooi

 3. ik vind het een hartstikke mooi werk. deze foto laat het absoluut niet tot zijn recht komen. het is namelijk een beeld. Dat moet je in real life zien… niet op een foto op een forum.

 4. haha

  De comment hierboven van Mane is naar mijn idee nu al de meest treffende Trendbeheer-comment van 2008.

  …nog een koffie iemand? Nee?

 5. Het word op dit moment zo veel over hem gesproken en geschreven(Metropolis nr6, een prachtig artikel). Ik heb zijn nieuwe werk tijdens de open studios in de rijksakademie gezien. Nou, prachtig hoor! heel erg filosofisch. Met één woord grandioos.
  IK ben erg onder de indruk Van Sargsyan. Wat mij betreft is een nieuw ster geboren!!

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*