Artist In The World, New York

Leah Singer & Lee Ranaldo

Artist In The World, Never Ending Art Trip, een reis door de kunstwereld zonder einde. Onderweg fotografeer ik kunstenaars, galeristen, verzamelaars, muzikanten, curatoren en museum- directeuren. De route van deze reis wordt bepaald door ontmoetingen onderweg. Iedere afspraak is onderdeel van een organisch netwerk. Drie jaar geleden vertrokken bij Kunst & Complex in Rotterdam. Inmiddels heb ik veel gefotografeerd in Antwerpen, Amsterdam, Groningen, Berlijn, Düsseldorf, Keulen, Leipzig, Den Haag, Utrecht, Brussel en Gent. De verzameling telt meer dan 1100 foto’s.

Onlangs was New York mijn bestemming. Drie weken lang, dagelijks op stap. Uren in de metro. Bushwick, Brooklyn, Vaudeville Park, Greenpoint, Long Island City, Flushing Avenue, Chelsea, Glenn Ridge, Williamsburg, New Jersey, Lexington, Dumbo, Chinatown, East Village, Lower Eastside, Hells Kitchen.

Bij deze een kleine selectie, meer op Artistintheworld.com

(een bericht van André Smits)

Gjellowchillo Jellokhalilo

Jo-Anneke van der Molen

Olek

Jonathan Schipper

Robert Kloos

Anouk Kruithof

Richard Kern

Mijn ‘playlists’, mijn agenda lijsten.

De lijst met contacten is alleen maar langer geworden met nog meer bestemmingen erbij? Binnenkort meer.

Artistintheworld.com

About [Redactie] 8953 Articles
Berichten in Trendbeheer kort en ingezonden verslagen van gelegenheidscorrespondenten.

2 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*