Vrijblijvende Gesprekken: Gesprek met Sasha Dees

En we blijven nog even in Suriname. Want daar werd Sasha Dees uitgebreid aan de tand gevoeld door Kevin Headley en Vincent Kenswil over leven, werk en natuurlijk het boek dat ze schreef over kunst in het Caribisch Gebied. Enthousiasmerend, betrokken en deskundig als altijd. Verplicht luistervoer voor iedereen die wel eens wil weten hoe Sasha, ze schrijft hier ook alweer zeven jaar de kolommen vol, dat allemaal klaarspeelt.

Anchor.fm/vrijblijvende-gesprekken/episodes/Vrijblijvende-Gesprekken-Gesprek-met-Sasha-Dees-e1bc3lk

En het boek van Sasha komt dit weekend uit. Ruim op tijd voor onder de kerstboom. Bestellen in de smaken softcover of ebook doet u hier:

trendbeheer.com/sashadees

Vrijblijvende Gesprekken: Gesprek met Sasha Dees

About Niels Post 3648 Articles
Niels Post is beeldend kunstenaar en actief als mede-oprichter van Trendbeheer.com. Hij is opgeleid aan de AKI in Enschede en het San Francisco Art Institute. Zijn werk is wereldwijd te zien geweest op videofestivals, tentoonstellingen en als zelfinitiatief in de openbare ruimte. Spam, computer gegenereerde tekst die niemand wil maar die overal opduikt, vormt de laatste jaren het basismateriaal van zijn beroepspraktijk. Post gebruikt het voor interventies op leegstaande winkelramen, wandsculpturen en ruimtevullende installaties.

1 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*