Beats van de Binnenweg @ CBK Rotterdam

bagger.jpg

Bagger, de muzakvariant waar Rotterdam internationaal furore mee maakte

Afstudeerdocumentaire Tenny Tenzer preview De Beats van de Binnenweg:
video.google.nl/videoplay[…]=beats+van+de+binnenweg

“Het 25-jarig bestaan van het Centrum Beeldende Kunst en de première van de documentaire zijn een goede aanleiding om een minifestival te organiseren onder de naam De Beats Van De Binnenweg. De gehele dag is de Artotheek het hart van het festival. Bezoekers kunnen er het interactieve multi-user-muziekinstrument ‘Lightbox Sequencer’ van Jonas Vorwerk bekijken en bespelen. Mike Veldstra toont zijn interactieve project ‘Digital Acoustic Phenomena’ aan het publiek. De documentaire van Tenny Tenzer is om 19.15 uur te zien.”

cbk.rotterdam.nl/agenda/nieuws.php?id=176

About Jeroen Bosch 4660 Articles
Smaakmakend sinds jaar en dag: onafhankelijk kunstenaar, tentoonstellingmaker, trendbeheerder en oprichter art agent orange, artist run art agency. Eigen werk onder jeroenbosch.com Meer info zie trendbeheer.com/jeroen-bosch

3 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*