About Niels Post 3655 Articles
Niels Post is beeldend kunstenaar en actief als mede-oprichter van Trendbeheer.com. Hij is opgeleid aan de AKI in Enschede en het San Francisco Art Institute. Zijn werk is wereldwijd te zien geweest op videofestivals, tentoonstellingen en als zelfinitiatief in de openbare ruimte. Spam, computer gegenereerde tekst die niemand wil maar die overal opduikt, vormt de laatste jaren het basismateriaal van zijn beroepspraktijk. Post gebruikt het voor interventies op leegstaande winkelramen, wandsculpturen en ruimtevullende installaties.

5 Comments

  1. …die Optimus Prime was wel erg geslaagd! Jetfire ook wel trouwens en Constructicon Mixmaster helemaal. Zo.

  2. Kudos voor Starscream! Ook voor de Constucticons mits ze samen ook transformeren in Devastator (in het duits Vernichter, maar dat terzijde).

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*