Unnoticed Art Festival

“Onopvallendheid is bij selectie een belangrijk criterium.”

“Data en de locatie van het festival worden geheim gehouden.”

“Na het weekend zal er nauwelijks iemand in de gaten hebben gehad dat er een festival
heeft plaatsgevonden.”

Frans van Lent bleek het afgelopen jaar een verrassend goede tentoonstellingsmaker. Ergens in het komende jaar viert hij het weekend van de onopvallende kunst.

Een voorstel tot kunst die niet wordt opgemerkt stuurt u in voor 16 januari aanstaande.

Unnoticedartfestival.blogspot.nl

About Niels Post 3632 Articles
Niels Post is beeldend kunstenaar en actief als mede-oprichter van Trendbeheer.com. Hij is opgeleid aan de AKI in Enschede en het San Francisco Art Institute. Zijn werk is wereldwijd te zien geweest op videofestivals, tentoonstellingen en als zelfinitiatief in de openbare ruimte. Spam, computer gegenereerde tekst die niemand wil maar die overal opduikt, vormt de laatste jaren het basismateriaal van zijn beroepspraktijk. Post gebruikt het voor interventies op leegstaande winkelramen, wandsculpturen en ruimtevullende installaties.

2 Comments

  1. Was u in Haarlem dan heeft u wellicht e.e.a. opgemerkt:

    “It was a fantastic weekend with great performances in a perfect atmosphere!

    Many thanks to: the performers Marnik, Edwin, Jeroen and Carmen, Margreet, Petra, Marta, Malou, Hiroomi, Heekyung, Jeroen, Lilla, Eveline, Diedrik, Jutta, Marlot, Ella, Steef, Yvo, Nico, Ton, Andrew, Maria, Bo, Shané, Folkert, Mickey, Frans, Jutka, Ienke, Daniel, Lena, Marine, Ceren,
    and, all artists whose work we could perform, all contributers (financial and otherwise), Maria, Maria and Maria, Jello and Safanja, Jasper, Arjan, Thijs and Tom, Peter and Myrna (Digisource), Jan and Denise (camping De Liede), the weather, the city and people of Haarlem for not having a clue or looking the other way!”

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*