De Vreemdeling

Jeroen Jongeleen

Verse Jongeleen vanmiddag (15 Juli 15:00) bij de opening van De Vreemdeling (Rotterdams voor beeldenroute) in CBK Rotterdam.

Verder werk van: Silvia B, Libia Pérez de Siles de Castro en Ólafur Árni Ólafsson, Kimberly Clark, Paul Cox, Ras Elijah en Stichting Ubehave, William Engelen, Dirk van Lieshout, Stefan Rinck, Wendelien van Oldenborgh, Judi Werthein, Hulya Yilmaz en Minke Themans.

Tot en met 9 september 2007.

About Niels Post 3645 Articles
Niels Post is beeldend kunstenaar en actief als mede-oprichter van Trendbeheer.com. Hij is opgeleid aan de AKI in Enschede en het San Francisco Art Institute. Zijn werk is wereldwijd te zien geweest op videofestivals, tentoonstellingen en als zelfinitiatief in de openbare ruimte. Spam, computer gegenereerde tekst die niemand wil maar die overal opduikt, vormt de laatste jaren het basismateriaal van zijn beroepspraktijk. Post gebruikt het voor interventies op leegstaande winkelramen, wandsculpturen en ruimtevullende installaties.

2 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*