About Niels Post 3632 Articles
Niels Post is beeldend kunstenaar en actief als mede-oprichter van Trendbeheer.com. Hij is opgeleid aan de AKI in Enschede en het San Francisco Art Institute. Zijn werk is wereldwijd te zien geweest op videofestivals, tentoonstellingen en als zelfinitiatief in de openbare ruimte. Spam, computer gegenereerde tekst die niemand wil maar die overal opduikt, vormt de laatste jaren het basismateriaal van zijn beroepspraktijk. Post gebruikt het voor interventies op leegstaande winkelramen, wandsculpturen en ruimtevullende installaties.

5 Comments

  1. Beste heer Samson,

    Ik heb genoten van van de foto’s van uw excursie naar de Documenta. Graag zou ik mij aanmelden als (aspirant-)lid van uw Vereniging. Kunt u mij de benodigde informatie doen toekomen? Bij voorbaat dank!

    Arnold-Jan

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*