Daan Samson @ Santas Espresso

Voor zover bekend is het Rotterdamse Santas Espresso wereldwijd de eerste koffiebrander die binnen zijn inpandige koffieplantage een kunstwerk van Daan Samson heeft ondergebracht.

Het zes meter brede tweeluik ‘Melange Rotterdam’ (2005) heeft een bekoorlijk plekje gekregen binnen de fijntjes gerestaureerde Vertrekhal Oranjelijn. Tropische temperaturen zijn thans gekoppeld aan de netwerkstructuren van ons lokale contemporary art-circuit


Het totale kunstwerk is te vinden op de volledig opgekuiste website www.daansamson.nl.

About Daan Samson 110 Articles
De kunstwerken van Daan Samson behandelen de taboes, pijnpunten en verworvenheden van de welvaartsamenleving. Op Trendbeheer bericht hij over wáárlijke progressie, over botanische cultuuraangelegenheden en over alle fraaie dingen die door z’n vrienden worden gerealiseerd.

3 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*