Met Daan Samson naar het zonnige zuiden

Met Daan Samson naar het zonnige zuiden

“Van 15 t/m 18 mei 2014 experimenteert Daan Samson met een nieuwe manier van kunstbeleving. Één willekeurig persoon mag tezamen met Daan Samson op vliegvakantie richting het zonnige vakantieparadijs Alaçati.”

Gratis en voor niets aan de wandel met de welvaartskunstenaar van Rotterdam. Aanmelden doet u zich bij TENT.

Tentrotterdam.nl/events/actueel/20140505_daansamson.php

About Niels Post 3632 Articles
Niels Post is beeldend kunstenaar en actief als mede-oprichter van Trendbeheer.com. Hij is opgeleid aan de AKI in Enschede en het San Francisco Art Institute. Zijn werk is wereldwijd te zien geweest op videofestivals, tentoonstellingen en als zelfinitiatief in de openbare ruimte. Spam, computer gegenereerde tekst die niemand wil maar die overal opduikt, vormt de laatste jaren het basismateriaal van zijn beroepspraktijk. Post gebruikt het voor interventies op leegstaande winkelramen, wandsculpturen en ruimtevullende installaties.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*