Vers uit de VHS spambox

Jeroen Kuster VHS

Wandelende lens flare Jeroen Kuster bereidt voor

Dat wordt een dolle boel vanavond (20 juli) daar bij het Rotterdam VHS Festival.

Deur open: 20:30 Aanvang 21:00 Inkom: € 2
Robert Fruinstraat 35, Rotterdam

Met werk van: Cassandra Tytler/ Aidan Scherpbier/ Austin Hall & Fr. Eckle Studio/ Damien Berthier/ Frank Stassen/ JR/ La Galla/ Rufus K/ Michiel van Bakel/ Nietscho/ Rein Vollenga/ Rik de Boe/ Sietske Tjallingii

About Niels Post 3645 Articles
Niels Post is beeldend kunstenaar en actief als mede-oprichter van Trendbeheer.com. Hij is opgeleid aan de AKI in Enschede en het San Francisco Art Institute. Zijn werk is wereldwijd te zien geweest op videofestivals, tentoonstellingen en als zelfinitiatief in de openbare ruimte. Spam, computer gegenereerde tekst die niemand wil maar die overal opduikt, vormt de laatste jaren het basismateriaal van zijn beroepspraktijk. Post gebruikt het voor interventies op leegstaande winkelramen, wandsculpturen en ruimtevullende installaties.

2 Comments

  1. Frank Stassen was mijn favoriet die avond.
    Weet iemand of hij een eigen website heeft of te vinden is op b.v. youtube, ik kan het niet vinden.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*