About Jeroen Bosch 4660 Articles
Smaakmakend sinds jaar en dag: onafhankelijk kunstenaar, tentoonstellingmaker, trendbeheerder en oprichter art agent orange, artist run art agency. Eigen werk onder jeroenbosch.com Meer info zie trendbeheer.com/jeroen-bosch

7 Comments

  1. Ligt het aan mij, of wekken die “creatief” verherbouwde werkplekken bij andere trendbeheer-lezers ook het maagzuur op?

    Sex sells marketing, maar dan wel met amnesty international. Zoiets. Meer kan ik er niet van maken.

  2. Hippe mensen die doen alsof ze blij zijn maken me zo moe zo moe. Al die olijke kopjes die net doen alsof ze niet hun ziel aan de duivel verkocht hebben. Ik zeg mijn lidmaatschappen aan Greenpeace en Amnesty deze week nog op nu ik weet dat mijn lidmaatschapsgelden aan zielige poppige prullaria in lelijke kantoren vol verloren jonge zielen uitgegeven wordt…

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*