McFancy

Uberhippe merkenblender tijdens Fashion week. McDonalds wordt Mc$$$. Of – zoals ze zelf zeggen – McFancy.

“McFancy, an upmarket temporary McDonald’s store that launches at Fashion Weeks around the globe — London, New York, Paris, Milan, Sydney, Hong Kong. McFancy is part art installation, gathering spot and, of course, a restaurant that offers a traditional McDonald’s menu but packaged in a way that makes a playful yet stylish nod to the lifestyle of the highly desirable, influential consumers that attend Fashion Weeks”

thecoolhunter.net/article/detail/1682

Concept is uit januari. Denkelijk is het bij een concept gebleven. Ik heb in ieder geval nergens iets weten te vinden over de feitelijke uitvoering.

Opzet Amy Ross in opdracht van Coolhunter.

eatdrinkchic.com/post.cfm/mcfancy

About Jeroen Bosch 4753 Articles
Smaakmakend sinds jaar en dag: onafhankelijk kunstenaar, tentoonstellingmaker, trendbeheerder en oprichter art agent orange, artist run art agency. Eigen werk onder jeroenbosch.com Meer info zie trendbeheer.com/jeroen-bosch

2 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*