OUTPOST the european leg @ Contemporary Art Norwich 2007

Niels Post: Video wipkip, 52 kilos worth of television

OUTPOST/ the european leg, met Daniel Seiple, Lotte Gertz, Edit Oderbolz, R.E.P en Niels Post.

Nog tot 21 augustus in en om Anglia Square, Norwich.

Edit Oderbolz

Edit Oderbolz, vloerbedekking wordt wandtekening.

Edit Oderbolz

Edit Oderbolz

Edit Oderbolz

R.E.P.

Met een zelfontwikkeld beeldalfabet zou het Oekraïnse collectief R.E.P. (Revolutionary Experimental Space) een lofzang op, het reizen naar, Groot Brittannië schilderen. Oostblokambtenaren houden niet van reizen, dus geen visum en daarom videobrief.

R.E.P.

R.E.P.

Lotte Gertz

Lotte Gertz

Lotte Gertz

Lotte Gertz

Lotte Gertz

Daniel Seiple

In een vervallen supermarkt die al 3 jaar leegstaat en waar het surveillance camera systeem nog steeds werkt maakt Daniel Seiple, een wandelroute. Oude schappen en koelkasten zijn zo geplaatst dat je onzichtbaar blijft voor het alziende oog van de camera. Muzak doet de rest.

Daniel Seiple

Daniel Seiple

Daniel Seiple

Daniel Seiple

Daniel Seiple

Daniel Seiple

Daniel Seiple

Daniel Seiple

Daniel Seiple

Daniel Seiple

Daniel Seiple

De laatste 24 dagen voor de supermarkt haar deuren sloot.

Daniel Seiple

Daniel SeipleContemporary Art Norwich 2007

About Niels Post 3632 Articles
Niels Post is beeldend kunstenaar en actief als mede-oprichter van Trendbeheer.com. Hij is opgeleid aan de AKI in Enschede en het San Francisco Art Institute. Zijn werk is wereldwijd te zien geweest op videofestivals, tentoonstellingen en als zelfinitiatief in de openbare ruimte. Spam, computer gegenereerde tekst die niemand wil maar die overal opduikt, vormt de laatste jaren het basismateriaal van zijn beroepspraktijk. Post gebruikt het voor interventies op leegstaande winkelramen, wandsculpturen en ruimtevullende installaties.

1 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*