About Niels Post 3632 Articles
Niels Post is beeldend kunstenaar en actief als mede-oprichter van Trendbeheer.com. Hij is opgeleid aan de AKI in Enschede en het San Francisco Art Institute. Zijn werk is wereldwijd te zien geweest op videofestivals, tentoonstellingen en als zelfinitiatief in de openbare ruimte. Spam, computer gegenereerde tekst die niemand wil maar die overal opduikt, vormt de laatste jaren het basismateriaal van zijn beroepspraktijk. Post gebruikt het voor interventies op leegstaande winkelramen, wandsculpturen en ruimtevullende installaties.

8 Comments

  1. ongekroonde meester??
    sorry mis ik iets.. ik vind die graffiti zooi nooit zo origineel.
    voor mij is het allemaal het zelfde.
    leg eens uit wat er zo bijzonder aan is dan??

  2. gewoon een bult zand over die graffiti, dan zijn we er in een keer vanaf.
    groeten en bedankt voor de topic

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*