PUBLIEK @ Stadhuis Rotterdam

Bonvicini--int3.jpg

Het werk Don’t Miss a Sec van Monica Bonvicini […] een strak uitgevoerd openbaar toilet, dat door het kraakheldere glas bovendien een 360-graden-blik biedt op de omgeving. Zelfs tijdens intieme momenten hoeft de gebruiker geen minuut te missen van wat zich op straat afspeelt.

“De Italiaanse Monica Bonvicini, de Nederlandse Germaine Kruip en de Zwitser Ugo Rondinone hebben ieder een werk gerealiseerd dat de vervagende grenzen tussen het particuliere en openbare als thema heeft.

22 september – 18 november 2007”

sculptureinternationalrotterdam.nl

Update 13:30: opbouw van PUBLIEK, fotografie: Tom Pilzecker.

rondinone.jpg

Deel werk Ugo Rondinone, Big Mind Sky, dak voormalig Generale Bank

bonvicini.jpg

Monica Bonvicini, Don’t Miss a Sec, voor Stadhuis

germainekruipstadhuis.jpg

germainekruipstadhuis2.jpg

Deel werk Germaine Kruip, Recording, met Germaine Kruip en Renske Jannsen, voormalig hoofdpostkantoor

About Jeroen Bosch 4659 Articles
Smaakmakend sinds jaar en dag: onafhankelijk kunstenaar, tentoonstellingmaker, trendbeheerder en oprichter art agent orange, artist run art agency. Eigen werk onder jeroenbosch.com Meer info zie trendbeheer.com/jeroen-bosch

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*