Holandaman

hollandaman.jpg

Holandaman is dol op Photoshop filters. De foto’s zijn helaas niet om aan te zien.

“We verlieten Nederland als een object waar het label moslim opgeplakt was, emigreerden naar een land waar de dag van de immigrant een feestdag is. De Argentijnen wisten aanvankelijk niet hoe ze ons moesten noemen; Pan Latinos, Argentárabes, Post Europeos, Holandamanes? Het maakt me ook niet echt uit die namen, ik geniet hier in Argentinië, ik kan mezelf zijn, ik kan veel beter hier Nederlander zijn.”

holandaman.org

About Jeroen Bosch 4659 Articles
Smaakmakend sinds jaar en dag: onafhankelijk kunstenaar, tentoonstellingmaker, trendbeheerder en oprichter art agent orange, artist run art agency. Eigen werk onder jeroenbosch.com Meer info zie trendbeheer.com/jeroen-bosch

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*