Rotterdam Airport in handen van Zirkus Zeppelin

zirkuszeppelin3.jpg

“Aankomende vrijdag 28 september komt Zirkus Zeppelin na een lange reis vanuit Friedrichshaven (Duitsland) in het land. De verwachte aankomsttijd van ‘s werelds grootste zeppelin met zirkusdirecteur Hofman aan boord is op Rotterdam Airport om 10:00 uur”

zirkuszeppelin.nl

zirkuszeppelin1.jpg

zirkuszeppelin2.jpg

Jeroen Bosch
About Jeroen Bosch 4834 Articles
Smaakmakend sinds jaar en dag: onafhankelijk kunstenaar, tentoonstellingmaker, trendbeheerder en oprichter art agent orange, artist run art agency. Eigen werk onder jeroenbosch.com Meer info zie trendbeheer.com/jeroen-bosch

6 Comments

  1. Hoe krijgt hij het elke keer weer voor elkaar?

    Petje af voor de überluftwaffeführer Hoffmann

  2. fileproblemen? vraag het hofman… (ik stond vandaag 2 en een half uur vast op de A2 wegens ‘zeppelinkijkers’)

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*