Het Malieveld Pamflet

Het Malieveld Pamflet

“Vriendelijk verzoek aan de burgers van Den Haag en omstreken om des zaterdags van 11.00 tot 12.00 uur weg te blijven van het Malieveld.

Wekelijks komt er een wisselend groepje kunstenaars bijeen die, in de luwte van de openbare ruimte, op een veelal drassig veld, experimenten uitvoeren die op termijn kunnen leiden tot potentiële nieuwe vormen van kunst voor hen die de toekomst een warm hart toedragen.

De kunstenaars werken er in alle eenvoud onder de omstandigheden die zich wekelijks op het Malieveld voordoen. Hoewel de werken plaatsvinden in het openbaar en door iedereen kunnen worden gadegeslagen, dient te worden vermeld dat een groot deel van de werken is gedoemd te mislukken en derhalve niet geschikt is voor een algemeen publiek.

Kunstenaars worden van harte uitgenodigd om deel te nemen en eigen experimenten uit te voeren.

Topp & Dubio, kunstenaars te Den Haag – januari 2013″

Sites.google.com/site/hetmalieveld/

About Niels Post 3650 Articles
Niels Post is beeldend kunstenaar en actief als mede-oprichter van Trendbeheer.com. Hij is opgeleid aan de AKI in Enschede en het San Francisco Art Institute. Zijn werk is wereldwijd te zien geweest op videofestivals, tentoonstellingen en als zelfinitiatief in de openbare ruimte. Spam, computer gegenereerde tekst die niemand wil maar die overal opduikt, vormt de laatste jaren het basismateriaal van zijn beroepspraktijk. Post gebruikt het voor interventies op leegstaande winkelramen, wandsculpturen en ruimtevullende installaties.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*