Derick Melander

Wedge, second-hand clothing, wood and steel, 2005.

“The actual brands embroidered on the clothing’s tags are displayed one below the next. They spell out the following “Product Poem”:

No Boundaries | 2 | Ecko
2 | Discus | s

So… | U | And I | Underscore
A Line | Barely There

U | Breakaway | Access

And I | Report | Zero Exposure”

DerickMelander.com

(Via Kjefta)

About Niels Post 3632 Articles
Niels Post is beeldend kunstenaar en actief als mede-oprichter van Trendbeheer.com. Hij is opgeleid aan de AKI in Enschede en het San Francisco Art Institute. Zijn werk is wereldwijd te zien geweest op videofestivals, tentoonstellingen en als zelfinitiatief in de openbare ruimte. Spam, computer gegenereerde tekst die niemand wil maar die overal opduikt, vormt de laatste jaren het basismateriaal van zijn beroepspraktijk. Post gebruikt het voor interventies op leegstaande winkelramen, wandsculpturen en ruimtevullende installaties.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*