Autohotel Amsterdam

autohotel.jpg

“Kom met je auto naar het hotel en wij transformeren hem in een comfortabele hotelkamer met matras en biokatoenen bad- en beddengoed. […] Kom je een nacht dan betaal je nu de last minute-prijs van 30 euro in plaats van 65 euro per auto. […] Daarbij inbegrepen is de overnachting per auto, yoga in de ochtend, biologisch ontbijt, de millegomme workshop, de optredens van Bert van Baar en een IJburg-ontdekkingstocht.”

autohotel.net/_index.htm

Last minute voor IJburgers: blauwehuis.org/index.php?cat_id=4&page=1

About Jeroen Bosch 4658 Articles
Smaakmakend sinds jaar en dag: onafhankelijk kunstenaar, tentoonstellingmaker, trendbeheerder en oprichter art agent orange, artist run art agency. Eigen werk onder jeroenbosch.com Meer info zie trendbeheer.com/jeroen-bosch

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*