De telefoon als belangrijkste zintuig

James Worthy bezoekt Voorlinden:

“Voor mij hangt een werk van Yves Klein. Ik zie een naakte man met gebalde vuisten. De naakte man is blauw. Ultramarijn. De kleur zet mijn ogen aan het denken. Het is de rijkste kleur die ik ooit heb gezien. Deze kleur is de directeur van alle regenbogen.

“Zou je even aan de kant willen gaan, ik probeer een foto te maken.” Achter me staat een man met gebleekte tanden ongeduldig met zijn mobieltje te zwaaien. Op het hoesje van zijn telefoon staat ‘IBIZA’ in grote gouden letters.”

parool.nl/opinie/de-telefoon-als-ons-belangrijkste-zintuig~a4475144/

About Jeroen Bosch 4753 Articles
Smaakmakend sinds jaar en dag: onafhankelijk kunstenaar, tentoonstellingmaker, trendbeheerder en oprichter art agent orange, artist run art agency. Eigen werk onder jeroenbosch.com Meer info zie trendbeheer.com/jeroen-bosch

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*