Gavin Wade mit Simon & Tom Bloor @ Smart Project Space

Gavin Wade mit Simon & Tom Bloor @ Smart Project Space

De immer goedlachse broers Simon & Tom Bloor , voor de gelegenheid aangevuld met koerator Gavin Wade, waren afgelopen week in het Amsterdamse stadje A om hun solotentoonstelling bij Smart Project Space in te richten. 4 voorstellen voor een nieuwe kiosk in de smaken Storytelling, Elevator, Islamic Youth en Flora.

Nog tot 15 december a.s. bij Smart Project Space.

Gavin Wade mit Simon & Tom Bloor @ Smart Project Space

Gavin Wade mit Simon & Tom Bloor @ Smart Project Space

Gavin Wade mit Simon & Tom Bloor @ Smart Project Space

Gavin Wade mit Simon & Tom Bloor @ Smart Project Space

Gavin Wade mit Simon & Tom Bloor @ Smart Project Space

Gavin Wade mit Simon & Tom Bloor @ Smart Project Space

Gavin Wade mit Simon & Tom Bloor @ Smart Project Space

Gavin Wade mit Simon & Tom Bloor @ Smart Project Space

SimonenTomBloor.co.uk

About Niels Post 3633 Articles
Niels Post is beeldend kunstenaar en actief als mede-oprichter van Trendbeheer.com. Hij is opgeleid aan de AKI in Enschede en het San Francisco Art Institute. Zijn werk is wereldwijd te zien geweest op videofestivals, tentoonstellingen en als zelfinitiatief in de openbare ruimte. Spam, computer gegenereerde tekst die niemand wil maar die overal opduikt, vormt de laatste jaren het basismateriaal van zijn beroepspraktijk. Post gebruikt het voor interventies op leegstaande winkelramen, wandsculpturen en ruimtevullende installaties.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*